Otokar 2016 Gösterge Paneli Projesi

2015 yılında başlayan gösterge projelerimize bir yenisi de Otokar’dan geliyor. Yeni nesil Otokar gösterge paneli Takosan tarafından geliştirilecek ve üretilecek.

2015 yılında başlayan gösterge projelerimize bir yenisi de Otokar’dan geliyor. Yeni nesil Otokar gösterge paneli Takosan tarafından geliştirilecek ve üretilecek. Bu çerçevede yapılacak yeni Otokar göstergesi; haberleşme altyapısından, TFT ekrana kadar birçok alanda modern teknolojileri ve yenilikleri barındıran bir ürün olarak göze çarpıyor.

Kullanılacak ekran ile Takosan ürün gamına renkli TFT displaye sahip ilk ürün olarak girecek olan 2016MY Otokar göstergesi, ayrıca “configurable – yapılandırılabilir” özellikte olacak; böylece müşterinin geliştirme süreçlerine aktif katılımı da sağlanacaktır. Yine yapılandırılabilir özelliği ile Takosan’da tek bir referans olarak üretilen ürünün müşteride tüm araç versiyonlarına uyarlanarak kullanılabilmesi, üretim verimliliğini artıracak bir özellik olarak dikkat çekiyor. Otokar 2016MY gösterge panelinin 2016 yılı başında seri üretime geçmesi planlanmaktadır

otokar