Nursanlar Holding Grup Şirketlerimiz Fabrikalarımızı Ziyaret Etti

Nursanlar Holding bünyesindeki, Nursan Kablo Donanımları ve Aka Otomotiv firmalarının departman müdürleri ve sorumluları tesislerimizi ziyaret etti.

Nursanlar Holding bünyesindeki, Nursan Kablo Donanımları ve Aka Otomotiv firmalarının departman müdürleri ve sorumluları tesislerimizi ziyaret etti.

Programa göre, sabah seansında, Ürün ve Proje Müdürü Sn. Zafer Kasapoğlu’nun refakatinde, Tepeören/Tuzla Plastik Enjeksiyon ve Üretim Tesisleri ziyaret edildi. Kalıphane ve Üretim Müdürü Sn. Sezgin Uzcan’ın liderliğindeki tanıtımda, hammadde türleri, plastik enjeksiyon üretiminin temel prensipleri, kalıp tasarımı teknikleri ve üretim metotları hakkında kısa bilgi verildi. Ayrıca, fabrikanın çalışma organizasyonu ile ilgili açıklama yapılıp, üretilen parçalardan sunum yapıldı. Müşteriler ve çalışılan projelerden söz edildi. Gelecekteki projelere ve potansiyel işlere de değinildi.

Taysad/Çayırova tesisimizde alınan öğle yemeği sonrasında, bu tesisle ilgili ziyaretin ilk bölümünde, Üretim Şefi Sn. Mete Ahlat liderliğinde, öncelikle, şamandıra montajı, analog göstergeler, tekli göstergeler, elektronik traktör göstergeler montaj hatları, CNH/Türk Traktör gösterge montaj hattı, Dacia X90 gösterge montaj hattı, Ford V36X gösterge montaj hattı ağırlıklı ve ayrıntılı bir şekilde tanıtıldı. Daha sonra serigrafik baskı atölyesi gezdirildi. İkinci bölümde, Endüstriyalizasyon Genel Müdür Yardımcısı Sn. Ogüst Trika’nın liderliğinde, elektronik dizgi tesisi gezildi. Ziyaretçiler, burada, otomatik elektronik komponent montajı, programlama, hatasızlaştırma (in-circuit test), otomatik kontrol fonksiyonlarına ilaveten, üretim prosesi için kaçınılmaz olan hava ve ortam şartlandırılmasının prensipleri ve sistem hakkında ayrıntılı bilgi aldılar.

Genel Müdür Sn. İsmail Çetinkal, yaptığı kapanış konuşmasında, Takosan’ın mevcut işleri, devam etmekte olan projeleri ve yoğunlaştığı alanlar, ürünler ve potansiyel projeler hakkında bilgi verip, ziyaretçilere, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

İkinci toplantının 28.02.2014 Cuma günü, Nursan Kablo Donanımları’nın Tavşanlı/Kütahya tesisinde yapılmasına karar verildi.