Ford Sancaktepe Ar-Ge Merkezi Açılışı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Fikri Işık, Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Sn. Rahmi Koç ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ali Koç’un yanı sıra, Türkiye ve uluslararası Ford organizasyonundan birçok yöneticinin katıldığı, Ford Sancaktepe Ar-Ge Merkezi açılışına firmamızı temsilen Sn. İsmail Çetinkal ve Sn. Arda Köken davetli olarak katıldı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Fikri Işık,  Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Sn. Rahmi Koç ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ali Koç’un yanı sıra, Türkiye ve uluslararası Ford organizasyonundan birçok yöneticinin katıldığı, Ford Sancaktepe Ar-Ge Merkezi açılışına firmamızı temsilen  Sn. İsmail Çetinkal ve Sn. Arda Köken davetli olarak katıldı.

Tüm yan sanayi firmalarına açık olan genel sunumdan önce, dış katılımcılara kapalı gerçekleştirilen ve Ford Otosan Ar-Ge çalışmalarının sunulduğu tur sırasında, Takosan tarafından geliştirilen 2016 MY Cargo kamyon göstergesi de katılımcılara tanıtıldı ve büyük beğeni topladı. Müşterimizin ürünümüzle ilgili yapmış olduğu cesaretlendirici geri bildirimi mutlulukla karşılıyor,  daha iyisini başarmak için çalışmalarımızı yoğunlaştırarak sürdürüyoruz.